Laatoitukset ja vesieristykset

Laatoitus ja vesieristys Seinäjoki

Vedeneristystä tarvitaan kaikissa märissä tiloissa. Olemme erikoistuneet märkätilojen remontteihin, joten saat vesieristykset ja laatoituksen saman katon alta. Toimimme Seinäjoelta käsin koko Suomessa.

Meiltä löytyy tarvittavat luvat ja sertifikaatit märkien pintojen parissa työskentelyyn. Vältä vesivahingot ja soita alan ammattilaiset tekemään laatoitustyöt ja vesieristykset kerralla kuntoon. Vesieristykselle tehdään aina riittävät pohjatyöt ennen kuin päälle asennetaan laatoitus, saumaus ja silikonit. Laatoitukset tehdään aina pintaan asti.

Teemme kaikenlaiset laatoitukset samalla, kun estämme veden kulkeutumisen rakenteisiin vesieristämällä kostean tilan. Oikein tehty laatoitus ja vesieristys estävät kosteusvauriot.

Ota yhteyttä ›

Mattotyöt ja mattoasennukset

Asennamme kaikkien julkisten tilojen matot uudis- sekä saneerauskohteisiin. Mattojen tulee olla oikein asennettu, jotta niiden huolto ja kunnossapito on vaivatonta eikä matto pääse kulumaan kovassakaan käytössä.

Kysy lisää erilaisista mahdollisuuksista juuri sinun kohteeseen. Meillä on vuosien kokemus erilaisista mattotöistä.

Kaikki palvelumme on suunnattu niin kuluttajille kuin yrityksille. Saneeraamme vanhaa ja rakennamme uutta. Toimialueemme kattaa Seinäjoen ja tarvittaessa toimimme koko Suomessa.

Ota yhteyttä ›

Ota yhteyttä

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita